Berghuis vaag over toekomst: "Op dit moment weet ik het niet"

5 juli 2019, 23:30   Bijgewerkt: 5 juli 2019, 23:54

Blijft Steven Berghuis bij Feyenoord, maakt hij de overstap naar PSV of ligt er wellicht een ander avontuur voor hem in het verschiet? De 27-jarige aanvaller weet naar eigen zeggen nog niet waar zijn toekomst ligt. Volgens RTV Rijnmond staat Berghuis op het punt zijn contract in Rotterdam te verlengen.

Dat kan de veertienvoudig Oranje-international vrijdag nog niet bevestigen aan Feyenoord TV. Berghuis is de laatste weken vaak het middelpunt geweest van transfergeruchten. "Ik heb er niet heel veel van meegekregen", reageert hij. "Op dit moment weet ik niet precies hoe mijn toekomst eruit gaat zien. Dat zou ik wel graag willen vertellen, maar op dit moment weet ik het gewoon niet."

Tijdens zijn vakantie sprak hij telefonisch met Jaap Stam, die de aanvaller niet kwijt wil. Onlangs zei de nieuwe Feyenoord-trainer dat hij erop rekent dat hij komend seizoen kan beschikken over Berghuis. "Uiteindelijk gaan we zien wat er gaat gebeuren, maar we hopen dat Steven bij ons blijft. Het is een speler met een bepaalde klasse die wat extra's kan brengen. Of hij blijft? Dat denk ik wel, ja. Ik ga er vanuit", zei hij tegen FOX Sports.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen