Atlético hekelt handelswijze Barça inzake transfer Griezmann

5 juli 2019, 20:28   Bijgewerkt: 5 juli 2019, 23:29

Atlético Madrid is op zijn zachtst gezegd niet te spreken over de handelswijze van FC Barcelona inzake de transfer van Antoine Griezmann. Josep Bartomeu meldde vrijdag dat de Catalanen donderdag met Atlético hebben gesproken over een overgang van de Fransman. In een officieel statement reageert de Madrileense club op de uitlatingen van de Barça-voorzitter.

De Madrilenen zijn de houding van Barça zat en stellen dat de Catalanen al enkele maanden rond zijn met Griezmann. De club en speler zouden al in maart een akkoord hebben bereikt, nadat Atlético in de Champions League werd uitgeschakeld door Juventus. De onderhandelingen over het contract zouden in februari zijn begonnen.

Atlético is woest dat Barcelona middenin het seizoen, toen de titelstrijd nog niet beslist was, Griezmann heeft benaderd. De Catalanen kunnen de Fransman voor een gelimiteerde transfersom van 120 miljoen euro overnemen van de concurrent. Donderdag heeft Barça gevraagd of het de transfersom in termijnen kan betalen, maar dat verzoek hebben de Madrilenen resoluut afgewezen.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen