Barça-voorzitter: "Ik weet waar De Ligt komend seizoen speelt"

5 juli 2019, 18:31

Josep Bartomeu zegt te weten waar Matthijs de Ligt zijn loopbaan vervolgt. Dat vertelt de voorzitter van FC Barcelona vrijdag tijdens een persconferentie, waarin hij ook ingaat op de transfergeruchten rondom Antoine Griezmann en Neymar. De Catalaanse club stak de belangstelling voor De Ligt de voorbije maanden niet onder stoelen of banken, maar lijkt het in de strijd om de handtekening van de Golden Boy af te leggen tegen Juventus.

"Ik heb al vaker gezegd dat ik weet waar De Ligt komend seizoen speelt, maar het is aan Ajax en de speler om dat bekend te maken", aldus Bartomeu, die bevestigt dat Barcelona bezig is met de komst van Griezmann. "Gisteren heeft er een gesprek plaatsgevonden met Atlético Madrid", meldt de clubpresident. Voor een bedrag van 120 miljoen euro kan Barça de Franse aanvaller overnemen van de Madrileense competitiegenoot.

Neymar is een andere speler die veelvuldig in verband wordt gebracht met een overgang naar Barcelona. De Braziliaan zou het niet goed naar zijn zin hebben bij Paris Saint-Germain en zinspeelt op een terugkeer naar Camp Nou. "We weten dat Neymar PSG wil verlaten, maar we weten ook dat PSG hem niet wil laten gaan", zegt Bartomeu daarover.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen