NAC Breda pikt Engelse buitenspeler op bij Manchester United

5 juli 2019, 17:02

NAC Breda heeft zich versterkt met Joshua Bohui, die transfervrij overkomt van Manchester United. De Bredanaars melden via de officiële kanalen dat de twintigjarige aanvaller zich voor twee jaar met een optie voor nog eens twee seizoenen heeft verbonden aan de Parel van het Zuiden.

De deal is nog niet helemaal rond, meldt NAC. Hoewel de club een persoonlijk akkoord heeft bereikt met de Engelsman, is het wachten op laatste papierwerk. Vrijdag poseerde Bohui alvast in het tenue van zijn nieuwe club. De aanvaller, die op de vleugel het beste uit de voeten kan, speelde de voorbije jaren in de jeugdopleiding van Manchester United, waar hij niet doorbrak in het eerste elftal.

"Dit is voor mij een mooie kans waar ik erg dankbaar voor ben. Ik hoop met mijn spel waardevol te zijn voor het team, zodat we uiteindelijk succesvol kunnen zijn met elkaar. Van nature ben ik een speler die graag de ruimtes opzoekt en mijn teamgenoten in de zestien zet, of zelf kansen creëert. Ik kan niet wachten tot ik, vanaf maandag, officieel onderdeel uitmaak van de NAC-familie", aldus de NAC-aanwinst.

Tom van den Abbeele noemt Bohui een creatieve speler. "Hij is snel, onvoorspelbaar, doelgericht en ook niet onbelangrijk: efficiënt. Het is daarnaast fijn om te merken dat de spelers die wij op ons wensenlijstje hebben staan, bereid zijn om naar NAC te komen. Dat zorgt voor de juiste match", aldus de technisch directeur. "Tot nu toe verloopt alles volgens plan, ik verwacht nog een paar versterkingen op korte termijn en dan is de puzzel voor een groot deel gelegd."

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen