Weghorst tekent nieuw contract bij VfL Wolfsburg

5 juli 2019, 15:40

VfL Wolfsburg heeft het uitstekende debuutseizoen van Wout Weghorst beloond met een verbeterd contract. De 26-jarige spits zette vrijdag zijn handtekening onder een verbintenis die hem tot de zomer van 2023 bij de Duitse club houdt. Zijn vorige contract liep een jaar eerder af.

In zijn eerste seizoen in dienst van Wolfsburg maakte Weghorst zeventien doelpunten in de Bundesliga. Slechts twee spelers wisten vorig seizoen vaker te scoren in de Duitse competitie. In mei maakte de oud-aanvaller van FC Emmen, Heracles Almelo en AZ bekend dat hij een mondelinge overeenkomst had bereikt over een verlenging van het contract. Vrijdag werd de deal beklonken.

"Toen ik in de zomer de overstap maakte naar Wolfburg, realiseerde ik al snel dat ik de juiste beslissing genomen. Mijn familie voelt zich hier goed en ik geniet van elke minuut die ik op het veld met mijn teamgenoten doorbreng. Ik ben erg blij dat ik mijn contract heb verlengd en zal de komende jaren mijn best doen om met mijn team succesvol te zijn", reageert Weghorst via de clubkanalen op het contractnieuws.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen