Officieel: Feyenoord legt transfervrije Narsingh voor twee jaar vast

Officieel: Feyenoord legt transfervrije Narsingh voor twee jaar vast

5 juli 2019 – Feyenoord heeft de komst van Luciano Narsingh nu dan toch ook officieel bevestigd. De Rotterdammers hebben de rechtsbuiten voor twee seizoen vastgelegd en hij komt transfervrij over van Swansea City, waar hij een aflopend contract had. Hij sluit aanstaande maandag bij het trainingskamp van Feyenoord."We zijn heel blij met de komst van Luciano", laat technisch directeur Sjaak Troost weten. "Zijn snelheid, scorend vermogen en assists zijn belangrijke wapens, waarmee hij specifieke kwaliteiten toevoegt aan onze selectie en ons meer mogelijkheden geeft in aanvallend opzicht. Bovendien brengt hij veel ervaring met zich mee. Luciano is een echte versterking voor Feyenoord."

Ook trainer Jaap Stam is heel blij met de komst van Narsingh, die volgens de oefenmeester een aantal 'andere' kwaliteiten met zich meebrengt. "Dat biedt ons straks de mogelijkheid nog meer te kunnen variëren in ons spel, wat ons kan helpen het verschil te maken in wedstrijden." De buitenspeler werd enkele weken geleden voor het eerst benaderd door Dirk Kuijt, waarna het balletje is gaan rollen.

Fer terug naar De Kuip?
Naast de komst van Narsingh werd de buitenspeler ook gevraagd of zijn oud-ploeggenoot Leroy Fer ook niet open zou staan voor een komst naar Rotterdam-Zuid. Tegenover De Telegraaf laat de buitenspeler weten van wel: "Leroy wil thuiskomen. Hij zou het prachtig vinden om hier ook te gaan spelen. Ik heb met hem veel gesproken", aldus de kersverse aanwinst. Door de komst van Fer zou Stam vooralsnog een streep hebben gezet. Onduidelijk is wat de status van die Feyenoord-transfer is. Na Nick Marsman is Narsingh de tweede zomeraanwinst.

  

gerelateerd

Meer nieuws

  1. woensdag 23 september 2020

  2. dinsdag 22 september 2020