Manchester United bindt talenten Pereira (23) en Tuanzebe (21)

5 juli 2019, 14:48

Manchester United heeft vrijdag de contracten van talenten Andreas Pereira (23) en Axel Tuanzebe (21) verlengd. Eerstgenoemde tekent een verbintenis tot en met de zomer van 2023 met de optie voor nog een extra jaar, terwijl Tuanzebe tot en met 2022 vastligt, eveneens met de optie voor nog een extra jaar.

"Andreas is een speler die begrijpt wat het is om voor Manchester United te spelen", laat manager Ole Gunnar Solskjaer weten over de Belg - die voor de nationale ploeg van Brazilië speelde. "Hij is een belangrijk onderdeel van het team, met zijn energie en harde werk op het middenveld. Hij werkt non-stop elke dag en heeft een goed karakter." Tot dusver kwam hij tot 35 optredens in het eerste team.

Tuanzebe kwam tot dusver tot acht optredens in het eerste team van United en werd afgelopen seizoen verhuurd aan Aston Villa. De centrale verdediger geniet eveneens vertrouwen van zijn Noorse coach. "Zijn verhuurbeurt aan Aston Villa was succesvol. Hij is een stuk gegroeid en mag zich in de voorbereiding laten zien en zich verder ontwikkelen bij het eerste team", aldus Solskjaer.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen