Pechvogel Musonda wederom verhuurd aan Vitesse

Pechvogel Musonda wederom verhuurd aan Vitesse

5 juli 2019 – Charly Musonda staat ook komend seizoen onder contract bij Vitesse. De middenvelder raakte afgelopen seizoen voor het officiële seizoen geblesseerd en kwam vervolgens amper meer in actie meer voor de Arnhemmers en dus is de huurling van Chelsea uit op revanche. "Ik ben enorm gebrand om de echte Charly Musonda te laten zien. Afgelopen seizoen heb ik veel pech gehad met de blessure. Ik voel mij nu weer goed en wil laten zien dat ik van meerwaarde kan zijn voor Vitesse."Dat vertelt hij op de clubsite. Pas op 12 mei 2019 maakte hij zijn debuut voor Vitesse, waarmee zijn hele huurperiode uiteindelijk een mislukking werd door de blessure die hij in de voorbereiding op het seizoen opliep. Toch is technisch directeur Mo Allach blij met de aanwinst: "We weten dat Charly veel potentie heeft. Hopelijk haakt hij snel aan bij de selectie en gaat hij zijn niveau opnieuw halen. Als dat zo is, kunnen we veel plezier beleven aan Charly."

Armando Obispo, Jay-Roy Grot en Tomáš Hájek kwamen eerder al naar Arnhem, waar er mogelijk nog een aantal spelers vertrekt. Onder andere Bryan Linssen wil vertrekken, terwijl Maikel van der Werff, Jake Clarke-Salter en Martin Ødegaard eerder al vertrokken. Laatstgenoemden waren overigens huurlingen en van hen was bekend dat ze weer weg zouden gaan.

Chelsea verhuurde Musonda eerder aan Real Betis en Celtic. Anderlecht wilde de aanvaller vorig seizoen ook op huurbasis overnemen, maar de Belg verkoos Vitesse op de slotdag boven de Belgische club.

gerelateerd

Reacties

Meer nieuws

  1. dinsdag 12 november 2019

  2. maandag 11 november 2019

  3. zondag 10 november 2019