Cambuur haalt huurling Mühren als diepe spits voor komend jaar

5 juli 2019, 09:45   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

SC Cambuur heeft zich voor komend seizoen versterkt met Robert Mühren (30). De multifunctionele aanvaller wordt gehaald als diepe spits en komt op huurbasis over van Zulte Waregem. Daarmee krijgt de nieuwe selectie van Henk de Jong in Leeuwarden steeds meer vorm, al zal er ook nog het nodige bijmoeten. Grad Damen werd eerder afgelopen week nog afgetest. 

"Robert is een slimme en ervaren speler met een enorme staat van dienst", laat technisch directeur Foeke Booy weten. "Hij past goed in de speelstijl die we voor ogen hebben, is balvast en zijn statistieken spreken voor zich voor wat betreft zijn scorend vermogen." Eerder werden onder andere Jamie Jacobs, Calvin Mac-Intosch en Mitchel Paulissen voor komend seizoen al vastgelegd.

De afgelopen jaren speelde Mühren voor onder andere FC Volendam, AZ en Sparta Rotterdam. Afgelopen seizoen was hij actief bij NAC Breda, maar daar was zijn periode mede door blessureleed een minder groot succes. In België heeft hij nog een contract tot en met 2021.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen