Gisteren gemist: Robben stopt, PSV heeft Lato bijna binnen

5 juli 2019, 00:30

In de rubriek 'Gisteren gemist' zet FCUpdate.nl het belangrijkste nieuws van de avond daarvoor op een rijtje. Met een samenvatting van alles wat je allemaal hebt gemist ben je weer helemaal op de hoogte van het laatste voetbalnieuws. Dit waren de belangrijkste nieuwsfeiten op donderdag 4 juli.

Robben hakt knoop door en hangt voetbalschoenen aan de wilgen

Arjen Robben (35) stopt als voetballer. De voormalig international heeft na lang nadenken een punt achter zijn loopbaan gezet, zo laat hij weten in een persbericht. Robben nam onlangs na een dienstverband van tien jaar afscheid van Bayern München en werd aan allerlei clubs gelinkt, maar kiest ervoor om zijn carrière te beëindigen.

Robben stopt: "Moeilijkste beslissing in mijn loopbaan"

Arjen Robben is niet over één nacht ijs gegaan bij zijn beslissing om zijn loopbaan te beëindigen. In een open brief licht de voormalig Oranje-international zijn besluit toe. 'Zonder twijfel is het de moeilijkste beslissing die ik in mijn loopbaan heb moeten nemen. Een beslissing waarbij "hart" en "verstand" met elkaar in botsing kwamen.'

Management bevestigt deal: Lato op weg naar PSV

PSV lijkt de opvolger van de naar Manchester City vertrokken Angeliño binnen te hebben. Toni Lato maakt op korte termijn de overstap van Valencia naar de Eredivisionist. Dat bevestigt zijn management Toldra Consulting aan het Eindhovens Dagblad.

De Graafschap verkoopt Burgzorg aan Spezia AC

Delano Burgzorg verruilt De Graafschap voor het Italiaanse Spezia. De twintigjarige aanvaller heeft zich voor vier jaar verbonden aan de club uit de Serie B. Afgelopen seizoen eindigde Spezia op de zesde plaats op het tweede Italiaanse niveau.

Bologna te voorbarig: transfer Schouten nog niet rond

Jerdy Schouten is tóch nog geen speler van Bologna. De Italiaanse club maakte donderdagavond de komst van de 22-jarige middenvelder wereldkundig, maar heeft het nieuws te vroeg gebracht. Inmiddels heeft de club uit de Serie A de berichtgeving verwijderd.

Oranje-dagboek #25: Mbappé steunt Oranje

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen