Vermeer eerder terug bij Feyenoord: "Ik had er echt weer zin in"

4 juli 2019, 23:54

Hij had nog een paar dagen mogen wegblijven, maar Kenneth Vermeer keerde donderdag vervroegd terug van vakantie. Op eigen initiatief meldde de 33-jarige doelman zich eerder dan verwacht op 1908, het trainingscomplex van Feyenoord.

Omdat Vermeer deel uitmaakte van de Oranje-selectie voor de Nations League-finaleronde, hoefde de ervaren keeper zich aanstaande maandag pas weer te melden in Rotterdam. Donderdag stond hij echter al op het trainingsveld. "Ik had er gewoon echt weer zin in", zegt hij via de clubkanalen.

"Eenmaal terug in Nederland begon het snel te kriebelen. Bovendien wilde ik niet op trainingskamp helemaal op nul beginnen. Het was heerlijk om vanochtend weer op het veld te staan en weer met de bal bezig te zijn", aldus de keeper, die niet in actie kwam in de Nations League. "Het was een tijdje geleden dat ik erbij zat, dus goed om weer terug te zijn. Daarna heb ik een goede en lange vakantie gehad en de batterij volledig kunnen opladen. Ik ben helemaal fit en klaar om weer te beginnen."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen