Overstap van Vlap naar Anderlecht helemaal afgerond

4 juli 2019, 11:56   Bijgewerkt: 4 juli 2019, 12:05

Zoals verwacht maakt Michel Vlap de overstap naar Anderlecht. Dat maakt zowel sc Heerenveen als de Belgische club wereldkundig. De 22-jarige middenvelder heeft voor vijf jaar getekend in Brussel.

Er komt zodoende een einde aan het tijdperk van Vlap bij Heerenveen. De 22-jarige Fries droeg zeventien jaar lang het shirt van de club, maar wil het avontuur bij Anderlecht graag aangaan. "Zeventien jaar lang heb ik dag in dag uit met veel plezier mogen voetballen voor een fantastische club. Daar ben ik enorm trots op", reageert hij op de website van Heerenveen. "Nu is de tijd gekomen dat ik, met een traan en een lach, de club ga verlaten. Ik had mijn hele leven wel bij sc Heerenveen willen voetballen, maar met Anderlecht is er een uitdaging op mijn pad gekomen die ik heel graag en met al mijn energie wil aangaan."

Vlap brak afgelopen seizoen definitief door in de Eredivisie en scoorde liefst zeventien keer in 34 competitieduels. "Ik ben trots op wat ik voor de club heb mogen betekenen. Ik kan niet wachten tot ik het Friese volkslied weer uit volle borst mag meezingen. Is het niet als speler, dan wel als supporter. Ik wil alle trainers, leiders, medewerkers, vrijwilligers, teamgenoten en supporters van de afgelopen tijd bedanken voor deze geweldige periode."

Vlap is de eerste grote zomeraanwinst van Anderlecht, waar Vincent Kompany de trainer is.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen