Van Bommel hoopt snel een linksback te begroeten bij PSV

3 juli 2019, 22:33

Mark van Bommel hoopt snel een linksback te begroeten. Toni Lato is daarvoor serieus in beeld, maar de komst van de Valencia-speler is nog niet in kannen en kruiken. "Ik hoop dat hij komt", zegt Van Bommel, die ook nog een centrale verdediger zoekt.

PSV loopt tegen het gegeven aan dat veel clubs nog niet zijn begonnen, waaronder ook Valencia. Voor PSV wacht deze maand al het tweeluik met FC Basel. Daarom wil PSV de selectie zo snel mogelijk compleet hebben. "We hebben nog maar twee weken voordat het wedstrijdseizoen echt begint. Ik erger me aan die situatie. Niet aan de club, maar wel aan de situatie", aldus Van Bommel in gesprek met het Eindhovens Dagblad.

Naast een linksback zoekt PSV ook een centrale verdediger. "We hebben Derrick Luckassen, Trent Sainsbury en Nick Viergever en willen er een speler bijhalen", aldus Van Bommel, die woensdag in de oefenwedstrijd tegen FC Sion (0-0) nog geen beroep deed op aanwinsten Ibrahim Afellay en Bruma. Met Afellay doet PSV voorzichtig. "Hij heeft anderhalf jaar geen wedstrijd gespeeld, dus je kunt niet verwachten dat hij er meteen staat. We moeten hem fit maken, houden en hij moet dat blijven. We verwachten niet dat hij heel snel om de drie dagen zal kunnen voetballen. Daar moeten we hem ook in beschermen. Ik zet geen tijd of datum op zijn rentree."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen