AZ klopt Grieks kampioen PAOK, Fortuna ruim langs Aris

4 juli 2019, 00:29

AZ heeft Grieks kampioen PAOK Saloniki geklopt. In Wenum-Wiesel, vlakbij Apeldoorn, boekten de Alkmaarders een 1-0 oefenzege. Fortuna Sittard trof de nummer vijf van Griekenland. Het elftal van Sjors Ultee won ruim van Aris Thessaloniki (4-1). Daarnaast speelde FC Utrecht woensdagavond tegen de amateurs van MSV'19: 0-9

AZ - PAOK Saloniki 1-0

Calvin Stengs kroonde zich tot matchwinner. De aanvaller maakte op slag van rust het enige doelpunt. Met link schoot hij in de korte hoek knap raak. In de slotfase moest Marco Bizot nog aan het werk om de Griekse gelijkmaker te voorkomen, maar stond de doelman op zijn post. Arne Slot speelde een uur met zijn potentiële basis, het laatste half uur kreeg jeugd en de overbodige spelers Bjørn Johnsen en Marko Vejinovic speeltijd.

MSV '19 - FC Utrecht 0-9

Ook de derde oefenwedstrijd van de voorbereiding speelde Utrecht tegen een amateurclub. Dit keer eindigde de teller op negen doelpunten. Bij de rust stond het 0-5 door doelpunten van Rayan El Azrak (twee keer), Mohamed Mallahi, Christopher Mamengi en Sander van de Streek. Justin Lonwijk, Cyriel Dessers (twee keer) en Tim Brinkman bepaalden de eindstand in Montfoort op 0-9.

Fortuna Sittard - Aris Thessaloniki 5-1

Fortuna Sittard schoot uit de startblokken. Na 22 minuten was het al drie keer raak voor de Limburgers. Proefspeler Jonathan Benteke gaf zijn visitekaartje af met twee doelpunten. Tussen zijn doelpunten door, scoorde Mark Diemers vanaf de penaltystip. Nicolas Diguiny deed voor rust nog iets terug namens Aris. De prima oefenzege kwam in de tweede helft niet meer gevaar voor Fortuna. Adnan Ugur en Agim Zeka maakten er in de slotfase nog een royale overwinning van.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen