PSV
1 – 0
FC Emmen
Fortuna Sittard
0 – 1
SC Heerenveen

Heracles nipt onderuit tegen Club Brugge, Dalmau nog afwezig

Heracles nipt onderuit tegen Club Brugge, Dalmau nog afwezig

3 juli 2019 – Ook in de derde oefenwedstrijd van Heracles Almelo liet Adrian Dalmau verstek gaan. Alexander Merkel was er woensdagavond wel bij in de oefenwedstrijd tegen Club Brugge, die Heracles in de slotfase met nipt met 0-1 verloor.In de normale situatie laat Dalmau vrijdag zijn gezicht weer zien in Almelo. De spits is erg teleurgesteld over het (vooralsnog) uitblijven van een transfer naar Maccabi Tel Aviv. Volgens Voetbal International hoopt Dalmau dat het akkoord er vóór die tijd toch nog komt. Heracles en de Israëliërs zijn nog ver van elkaar verwijderd. "Als er geen goed bod komt sluit hij gewoon weer aan. En voorlopig is er nog niets concreet. En dat verwacht ik ook niet voor vrijdag", laat technisch manager Tim Gilissen weten aan RTV Oost.

Oefenduel
Vanwege de absentie van Dalmau speelde Joey Konings opnieuw in de spits. Hoe dun de spoeling is voor die positie, bleek na rust. Frank Wormuth stelde in de tweede helft bijna een compleet nieuw elftal op, waaronder Reuven Niemeijer. Normaal speelt hij als middenvelder, maar moest nu de honneurs in de spits waarnemen.

Ondanks dat, gaf Heracles Club Brugge goed partij. De vice-kampioen van België trad aan met onder meer Ruud Vormer en Arnaut Danjuma Groeneveld. Beide ploegen toonden zich gelijkwaardig aan elkaar. Heracles kreeg prima op de openingstreffer, maar Silvester van der Water, Teun Bijleveld en Konings hadden het vizier niet voldoende op scherp. In de slotfase kreeg Club Brugge een penalty. Hans Vanaken maakte geen fout en liet Heracles buigen.

  

gerelateerd

Meer nieuws

  1. zaterdag 19 september 2020

  2. vrijdag 18 september 2020