Van Damme (35) maakt cirkel compleet met Lokeren-comeback

3 juli 2019, 15:18

Jelle Van Damme (35) gaat in de nadagen van zijn loopbaan voetballen bij KSC Lokeren. Voor die club speelde hij in de jeugdopleiding ook al, maar kwam nooit uit in de hoofdmacht van die club. Op het tweede niveau in België maakt de centrale verdediger komend seizoen echter alsnog de cirkel rond. "Ik ga mijn best doen om Lokeren weer naar de eerste klasse te brengen, waar Lokeren ook thuishoort."

Dat vertelde hij op de clubsite. Onder leiding van de nieuwe eigenaar Louis de Vries wil de club zo spoedig mogelijk weer terug naar het hoogste niveau en doet dat komend seizoen dus met oud-Ajacied Van Damme. Hij komt transfervrij over van Antwerp, waar zijn contract niet werd verlengd. "Ik was van jongs af aan fan van deze club. En nu ben ik terug. De cirkel is rond. Ik hoop dat jullie dit seizoen met superveel supporters zullen zijn."

Lokeren degradeerde vorig seizoen uit de hoogste afdeling in België. Van Damme gaat samen spelen met onder andere Stefano Marzo (oud-Heerenveen), Guus Huppers (oud-AZ) en wordt gecoacht door Glen de Boeck (oud-VVV-Venlo). Van Damme speelde eerder ondere andere voor Southampton, Werder Bremen, Los Angeles Galaxy, Anderlecht en Standard Luik.

Scoort Zweden nu eerst en wint Oranje alsnog? Zet in en wint 15 (!) keer je inzet bij TOTO!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen