'Stam gebruikte zijn vetorecht bij Feyenoord voor Fer en Nuytinck'

3 juli 2019, 10:40   Bijgewerkt: 4 juli 2019, 00:30

Jaap Stam heeft bij zijn aanstelling in De Kuip een vetorecht bedongen op het gebied van transfers. Zolang de oefenmeester scepter zwaait in De Kuip komen er geen voetballers die hij absoluut niet wil hebben: zo kregen Leroy Fer en Bram Nuytinck al 'een nee' te horen, al is er voor eerstgenoemde nog wel speelruimte. Ook Luciano Narsingh kan nog steeds naar Rotterdam-Zuid.

Dat schrijft Voetbal International althans. Narsingh werd recentelijk door Dirk Kuijt gebeld of hij open stond voor een komst naar De Kuip. Hoewel er nog geen akkoord is en de buitenspeler ook verder wil kijken, is een overgang van de rechtsbuiten een realistische mogelijkheid. Daar tegenover staat het mogelijke vertrek van Steven Berghuis, die al langere tijd aan PSV wordt gekoppeld en voor wie zijn zaakwaarnemer Mino Raiola inmiddels een prijsindicatie heeft gevraagd.

Ook Fer en Nuytinck werden eerder al eens gekoppeld aan Feyenoord en niet ten onrechte schrijft VI, maar volgens het weekblad is de komst van die laatstgenoemde door het vetorecht van Stam definitief van de baan. Voor Fer lijkt er in de toekomst 'nog een opening' te zijn. Sowieso moet Feyenoord, dat tot dusver alleen Nick Marsman haalde, hard aan de bak. Daarom zal Stam met zijn eigen management binnenkort om de tafel gaan zitten met technisch directeur Sjaak Troost, om 'zijn ideeën over versterkingen te bespreken'.

Scoort Zweden nu eerst en wint Oranje alsnog? Zet in en wint 15 (!) keer je inzet bij TOTO!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen