Susic doet vanwege transferwens niet mee aan oefenduels VVV

3 juli 2019, 10:16

Tino-Sven Susic heeft nog een doorlopend contract bij VVV-Venlo tot en met 2020 en begon na de vakantie gewoon weer in Limburg aan het nieuwe seizoen, toch zal hij vermoedelijk snel vertrekken. De middenvelder ontbrak in het oefenduel met de Venlosche Boys volgens de officiële lezing vanwege een blessure, maar dat spreekt de hoofdrolspeler zelf tegen. Hij ontbrak naar eigen zeggen alleen uit voorzorg.

"Ik wil niet geblesseerd raken tijdens een oefenwedstrijd. Tegen Sint Truiden zal ik waarschijnlijk ook niet meedoen", legde Susic uit uit tegenover De Limburger. Hoewel hij wel meetraint, wil Susic geen risico nemen dat hij niet fit kan beginnen aan zijn nieuwe avontuur bij een andere club. VVV-Venlo wil meewerken aan een winstgevende transfer, al is er nog niets concreets. Susic: "Maar er zijn wel gesprekken gaande."

Zonder Susic werd er met 5-1 gewonnen van de eersteklasser, wat zorgde voor tevredenheid bij trainer Robert Maaskant, die Richard Neudecker - op het middenveld een van de opvolgers voor Susic - een prachtig doelpunt zag maken. "We hadden in de ochtend nog getraind. De afgelopen periode hebben we ontzettend veel arbeid geleverd", aldus een tevreden Maaskant. "We zijn momenteel bezig om meer diepgang in ons spel te brengen. Dat lukt aardig. In de achterhoede ben ik nog erg zoekende. Met veel nieuwe spelers hebben we ook tijd nodig."

Scoort Vivianne Miedema wederom met het hoofd? Zet in en win 13 (!) keer je inzet bij TOTO!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen