'FC Den Bosch zet voorlopig streep door PEC-transfer Kersten'

3 juli 2019, 09:05

De transfer van Sam Kersten naar PEC Zwolle is nog alles behalve een zekerheid. De centrale verdediger van FC Den Bosch leek hard op weg naar de Eredivisie-club, maar momenteel liggen de onderhandelingen tussen beide partijen stil. Een persoonlijke overeenkomst met PEC Zwolle heeft Kersten zelf overigens al wel.

Dat schrijft het Brabants Dagblad. Kersten, voor wie nog meer interesse was dan alleen uit Zwolle, wil dolgraag naar de Eredivisie, maar zijn werkgever FC Den Bosch werkt voorlopig nog niet mee. Hij heeft namelijk een doorlopend contract in Den Bosch, waar men de onderhandelingen met PEC Zwolle voorlopig heeft gestaakt. Niet omdat er geen akkoord mogelijk is, maar omdat Kakhi Jordania een streep door de overgang heeft gezet.

Lees ook: 'PEC Zwolle geïnteresseerd in FC Den Bosch-verdediger Kersten'

Hij zou een bedrag van 325.000 euro en een doorverkooppercentage van vijftien procent veel te laag vinden, zo schrijft het BD. Andere clubs uit binnen- en buitenland zouden volgens hem veel meer willen betalen. Hoewel Jordania officieel nog geen rol heeft binnen de club, heeft hij al maandenlang zeer bepalende invloed binnen FC Den Bosch. PEC Zwolle overweegt door deze soap verder te kijken, waardoor Kersten voorlopig het kind van de rekening is.

Plaatst Nederland zich voor de WK-finale? Zet in en win tot 2

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen