'Milan heeft twintig miljoen over voor oud-Ajacied Dijks'

3 juli 2019, 08:22

Mitchell Dijks staat mogelijk voor een geweldige transfer: de linksback staat namelijk in de concrete belangstelling van AC Milan. De voormalig verdediger van Ajax levert zijn huidige werkgever mogelijk een bedrag van rond de twintig miljoen euro op. Ook andere Serie A-clubs zouden belangstelling hebben in de diensten van de Nederlander.

Dat schrijft De Telegraaf. Bologna, dat zelf belangstelling heeft in Jerdy Schouten en [a,https://www.fcupdate.nl/voetbalnieuws/352580/club-brugge-verdediger-denswil-staat-voor-vertrek-naar-bologna/,_blank,Stefano Denswil], houdt vandaag (woensdag) volgens de ochtendkrant een spoedberaad over de situatie. Milan zou namelijk al een bod van twintig miljoen euro hebben uitgebracht. Mogelijk wordt Dijks een concurrent van Theo Hernandez: volgens betrouwbare Spaanse media is de back van Atlético Madrid ook op weg naar AC Milan.

Dijks is in Italië bezig aan zijn eerste seizoen bij Bologna: hij stapte de vorige zomer over vanuit Norwich City. Eerder was hij actief bij Ajax, Willem II en SC Heerenveen. De back kende een zeer sterk seizoen en werd mede daardoor in februari gekozen tot 'Speler van de Maand'. Diverse Italiaanse geruchtenmedia maakten eerder ook al interesse van AC Milan in Dijks kenbaar. 

Plaatst Nederland zich voor de WK-finale? Zet in en win tot 2

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen