Bel Hassani gaat carrière nieuw leven inblazen bij PEC

2 juli 2019, 17:44   Bijgewerkt: 2 juli 2019, 18:33

Het hing al even in de lucht. maar Iliass Bel Hassani maakt definitief de gang naar PEC Zwolle. De club uit Overijssel bericht dinsdag dat de middenvelder een contract heeft getekend voor twee seizoenen, met de optie op een extra jaar. Hij komt over van AZ, dat net als PEC geen uitspraken doet over de transfersom.

De Alkmaarders verhuurden hem het afgelopen halfjaar al aan FC Groningen. Eerder speelde hij 3,5 jaar bij Heracles Almelo. Bij die club liet hij uitstekend spel zien onder coach John Stegeman, die hij nu bij PEC weer tegenkomt. "Het doet me oprecht goed dat ik bij PEC Zwolle mijn carrière kan voortzetten", vertelt de middenvelder op de website van zijn nieuwe club. "Deze club staat in mijn ogen al jaren voor verzorgd, aanvallend voetbal. Dat past goed bij mij. Ik ga er vol voor om het komende seizoen een bijdrage te leveren aan de successen van deze ploeg. Voor nu wil ik zo snel mogelijk aanhaken bij de selectie en ik kan niet wachten om weer binnen de lijnen te staan."

De 26-jarige Rotterdammer wist bij AZ niet te imponeren, maar volgens technisch manager Mike Willems van PEC kan hij van waarde zijn voor de club. "Wij zijn op zoek gegaan naar een creatieve, aanvallend ingestelde speler met ervaring in de Eredivisie", zegt Willems. "Zodoende zijn we al snel bij Iliass uitgekomen. Het is een speler waar altijd veel dreiging vanuit gaat. De afgelopen jaren heeft hij zijn sporen verdiend bij drie clubs in de Eredivisie. Ik ben blij dat Iliass nu voor PEC Zwolle heeft gekozen en samen gaan we voor een mooie periode bij de club."

Bel Hassani is na Etiënne Reijnen en Xavier Mous de derde zomeraanwinst van PEC Zwolle.

Scoort Vivianne Miedema wederom met het hoofd? Zet in en win 13 (!) keer je inzet bij TOTO!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen