Gladon baalt van Groningen: "Ik kan hier weinig mee"

2 juli 2019, 17:21   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Het is nog de vraag waar Paul Gladon komend seizoen zijn wedstrijden gaat spelen. De spits had graag bij FC Groningen gebleven, maar is absoluut niet onder de indruk van de aanbieding die de club hem heeft gedaan. Hij rekent daardoor op een vertrek.

Gladon kwam vorige winter over van het Engelse Wolverhampton Wanderers en kwam veertien keer in actie voor FC Groningen. Hij maakte daarin vijf goals. "Ik heb in de tweede seizoenshelft voor echt heel weinig geld gespeeld in Groningen omdat ik het zelf echt graag wilde. We hebben toen afgesproken dat op het moment dat Groningen met me verder wilde, dat gecompenseerd zou worden", vertelt hij aan RTV Noord.

"De trainer en technisch directeur Mark-Jan Fledderus gaven ook aan dat ze me graag wilden houden. Maar na de aanbieding die ze me gedaan hebben, vraag ik me af hoe graag ze dat echt wilden. Hier kan ik namelijk niet zoveel mee. Ik verwacht daarom ook niet meer terug te keren bij FC Groningen, ondanks dat ik dat graag gewild had", zegt de spits.

Over de duur van de verbintenis is volgens Gladon weinig gesproken. "Ik denk dat ze me voor twee jaar wilden inlijven, maar we hebben eigenlijk alleen over het financiële deel gesproken", zegt Gladon, die niet blij is met de situatie. "Ik vind het vooral jammer dat in de media is verschenen dat ze me een hele goede aanbieding hebben gedaan, terwijl dat niet het geval is. Mensen die dat lezen zullen wel denken; wat wil die Gladon dan?"

De aanvaller kijkt zodoende verder en heeft al met PEC Zwolle-trainer John Stegeman gesproken. Zelf zit hij echter te denken aan het buitenland.

Wint Nederland met 1-3 van Zweden? Zet in en pak tot 28

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen