FC Barcelona laat de optie tot koop voor Boateng varen

FC Barcelona laat de optie tot koop voor Boateng varen

2 juli 2019 – FC Barcelona laat Kevin-Prince Boateng weer gaan. De Catalanen huurden de 32-jarige aanvaller afgelopen half jaar van Sassuolo, maar zien af van de optie tot koop. 'Vandaag eindigt een van de meest geweldige ervaringen uit mijn carrière', laat Boateng op zijn eigen Instagram weten.

Barça verraste afgelopen winter door Boateng tijdelijk naar Camp Nou te halen. Zo wilde de Spaanse kampioen voorin extra opties creëren. Een succes werd de samenwerking niet. Boateng kwam slechts vier duels in actie en scoorde daarin geen enkele keer. Toch kijkt de Ghanees verheugd terug op zijn periode bij Barça.

'Ik wil iedere persoon bedanken die dit mogelijk heeft gemaakt. Ook dank ik mijn teamgenoten. Ik voelde mij meteen thuis. Het zijn kampioenen en geweldige mensen. Ik bewaar speciale herinneringen aan de fans. Ik zal ze altijd in mijn hart dragen. Ik had er meer voor terug willen geven, maar ik heb iedere minuut hier mijn best gedaan. Het was een eer om dit fantastische shirt te dragen.'

gerelateerd