Nederland
0 – 1
Argentinië

Aangeboden door

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

'Arsenal jaagt op Zaha en biedt ruim veertig miljoen pond'

'Arsenal jaagt op Zaha en biedt ruim veertig miljoen pond'

Stort 20 euro bij Jacks.nl en ontvang 5 gratis WK weddenschappen t.w.v. €10!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

1 juli 2019 – Arsenal hield zich tot dusver aardig gedeisd op de transfermarkt, maar is maandag in actie gekomen. De Engelsen hebben een bod van veertig miljoen pond neergelegd bij Crystal Palace voor Wilfried Zaha. Dat melden onder meer Sky Sports en de BBC.

De 26-jarige spits wil graag een stap maken en kan bij Arsenal Europees voetbal gaan spelen. Het bod van Arsenal is volgens Sky Sports echter resoluut van tafel geveegd door Crystal Palace, dat aan een transfersom van rond de tachtig miljoen pond zit te denken. Afgelopen weekend verkocht Palace Aaron Wan-Bissaka al voor vijftig miljoen pond aan Manchester United.

Omdat Crystal Palace aan het dubbele van de transfersom van Arsenal verlangt, is er nog veel werk aan de winkel voor The Gunners. Judicael Zaha, de broer van de aanvaller, zet in de media alvast druk op zijn huidige werkgever. "Wilfried heeft altijd alles gegeven voor Palace, maar het is een droom van mijn broer om bij Arsenal te spelen. Wilfried heeft Crystal Palace geholpen om in de Premier League te blijven, dus we hopen dat de club meewerkt aan een transfer naar Arsenal. Het is de club waar hij sinds zijn jongste jaren fan van is", zegt hij tegen Sky Sports.

De 26-jarige Zaha is niet de enige speler die in beeld is bij Arsenal. De club jaagt ook op linksback Kieran Tierney van Celtic. Maak een account bij Jacks.nl en ontvang 5 gratis WK weddenschappen t.w.v. €10! Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

STORT €20 EN ONTVANG
5 FREE WK BETS VAN €10! Meld je aan

Reacties

gerelateerd