Vitesse laat Beerens en Bruns gaan: "Uiteindelijk dreigt een bijrol"

1 juli 2019, 08:45   Bijgewerkt: 1 juli 2019, 08:53

Roy Beerens en Thomas Bruns mogen vertrekken bij Vitesse. Het duo is niet mee op het Arnhemse trainingskamp naar Polen. Beiden beschikken over een doorlopend contract, maar onder trainer Leonid Slutsky is hun rol uitgespeeld.

"Dan is, ondanks een doorlopend contract, een vertrek voor alle partijen het beste", laat de 31-jarige Beerens weten aan De Gelderlander. Volgens de krant is de kritiek van Beerens op Slutsky's behoudende speelwijze hem fataal geworden. Nu zijn toekomst niet in Arnhem ligt, aast Beerens op een vertrek uit Nederland. "Ik wil nog een mooi avontuur beleven in het buitenland. Daarvoor spelen al enkele zaken. Maar is er over twee weken nog niks beklonken, dan sluit ik vermoedelijk weer aan bij Vitesse. Om verder fit te blijven."

Bruns speelde sinds de winter op huurbasis voor Groningen. Voor de 27-jarige middenvelder is het perspectief bij Vitesse niet veranderd. "Ik kan de strijd wel aangaan, maar uiteindelijk dreigt een bijrol. Na overleg met de trainer is besloten niet mee te gaan naar Polen. Ik ga op zoek naar een nieuwe club. Dat is in eerste instantie verhuur. Maar dat kan ook verkoop zijn."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen