Transfervrije overgang Godin naar Internazionale eindelijk rond

Transfervrije overgang Godin naar Internazionale eindelijk rond

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Speel bewust 18+, hands24x7.nl.

1 juli 2019 – Diego Godin mag zich speler van Interazionale noemen. De transfer die lang in de pijplijn zat, is nu officieel. Inter neemt de 33-jarige verdediger transfervrij over van Atlético Madrid. De Uruguyaan tekende een contract voor drie seizoenen.

Godin maakte twee maanden geleden zijn vertrek bij Atlético bekend. Hij beschikte over een aflopend contract en verlengde die niet. Negen seizoenen droeg Godin het shirt van Atleti. In die periode was hij bijzonder succesvol. De Zuid-Amerikaan won de landstitel (1x), de Copa del Rey (1x), de Spaanse Super Cup (1x), de Europa League (2x) en de Europese Super Cup (3x). Hij speelde in 2014 en 2016 ook de finale Champions League, waarin Real Madrid beide keren te sterk was.

Het was een publiek geheim dat Godin zijn carrière zou vervolgen bij Inter. Daar gaat hij samenwerken met nieuwe trainer Antonio Conte. Voor de Italiaanse keuzeheer is Godin de eerste grote aanwinst. Godin gaat in Milaan onder andere de concurrentie aan met Stefan de Vrij.

Reacties

gerelateerd