'Ajax zet Bergwijn in wachtkamer, ook buitenlandse interesse'

1 juli 2019, 09:33

Steven Bergwijn zit in de wachtkamer voor zijn mogelijke transfer naar Ajax. De pikante overgang houdt verband met een vertrek van Hakim Ziyech of David Neres uit Amsterdam. Dat melden Voetbal International en het [a,https://www.ad.nl/transfer-talk/ziyech-heeft-geen-interesse-in-sevilla~a248505e/,_blank,Algemeen Dagblad]. Behalve Ajax hebben ook buitenlandse clubs belangstelling voor Bergwijn.

Ziyech wacht op de club waarvan het complete plaatje klopt. Sevilla heeft interesse, maar de Marokkaan ziet een transfer naar de Spaanse nummer zes zelf niet zitten. Voor Neres is er op dit moment nog geen concrete interesse. Daarom moet Bergwijn geduld hebben, wil hij overstappen van PSV naar Ajax.

Lees meer: 'Ziyech wil niet naar Sevilla

Anderzijds neemt Ajax het risico dat Bergwijn naar het buitenland verkast. Volgens VI heeft Internazionale serieuze belangstelling voor de vleugelaanvaller. Ook de Italianen moeten eerst verkopen, voordat men concrete stappen kan zetten voor Bergwijn. Verder staat de PSV'er op het lijstje van Manchester United, Tottenham Hotspur en Bayern München.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen