'Ziyech wil niet naar Sevilla, nog geen concreet bod voor Neres'

1 juli 2019, 09:32

Hakim Ziyech ziet niets in een transfer naar Sevilla. Dat meldt het Algemeen Dagblad. De Ajacied zoekt clubs van een ander kaliber, mocht hij deze zomer vertrekken uit Amsterdam. Ziyech wil alleen naar een club waar het volledige plaatje klopt en dat is bij Sevilla niet het geval. Daarnaast is er nog weinig beweging rondom David Neres.

Ziyech was voor Sevilla het belangrijkste doelwit. De Andalusiërs wilden ook de transfersom van zo'n dertig miljoen euro op tafel leggen. Die centen kan de toekomstig werkgever van Luuk de Jong anders besteden. Ziyech vertrekt alleen bij Ajax als het sportief een stap vooruit is. Sevilla eindigde afgelopen als zesde in de Spaanse competitie en speelt in de Europa League in plaats van de Champions League.

Neres

Net als Ziyech behoort net als Neres tot de potentiële vertrekkers bij Ajax. Europese topclubs hebben de Braziliaan op hun lijstje. Maar tot een concreet bod kwam het nog niet, schrijft het AD. Neres en Ziyech melden zich later bij Ajax vanwege verplichtingen met hun land. Neres speelt met Brazilië om de Copa America, Ziyech doet met Marokko mee aan de Afrika Cup.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen