Barcelona laat overbodige Denis Suárez naar Celta vertrekken

30 juni 2019, 23:14

Denis Suárez vertrekt van FC Barcelona naar Celta de Vigo. De twee clubs hebben een akkoord bereikt over de transfersom van 12,9 miljoen euro. Dit bedrag kan verder oplopen door bonussen van rond de drie miljoen euro. Voor Suárez betekent de overgang een terugkeer naar de club waar hij in de jeugdopleiding speelde.

Suárez speelde sinds 2016 in het eerste elftal van Barcelona. De Catalaanse grootmacht nam hem destijds over van Villarreal. Voor die tijd speelde hij bij Sevilla en in het tweede elftal van Barcelona. Ook speelde Suárez kort in Engeland, waar hij actief was in de jeugdafdeling van Manchester City. In totaal kwam de middenvelder tot 71 officiële duels in het shirt van Barcelona, waarin hij acht keer wist te scoren. Met de club legde hij beslag op één kampioenstitel, twee beker en twee supercups.

Bij Barcelona was Suárez overbodig geworden en daarom werd hij in de winterstop van het vorige seizoen al verhuurd aan Arsenal. Nu keert hij dus terug bij Celta, waar hij met rugnummer zes zal gaan spelen. Suárez tekent in Vigo een contract voor vier seizoenen bij de club die afgelopen seizoen op het nippertje degradatie misliep en zeventiende eindigde in La Liga.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen