AS Roma verkoopt Manolas voor 36 miljoen aan Napoli

30 juni 2019, 23:52

AS Roma en Napoli hebben een akkoord bereikt over de transfer van verdediger Kostas Manolas. De Griek verkast naar Napels voor een bedrag van 36 miljoen euro, zo heeft AS Roma bekend gemaakt op de clubwebsite. Manolas tekent bij Napoli een contract voor vijf jaar.

Manolas speelde sinds de zomer van 2014 in Rome, nadat AS Roma hem van Olympiakos had overgenomen. In totaal speelde hij ruim 200 wedstrijden voor de club, waarin hij acht doelpunten wist te maken. Hij wist in die periode geen prijs te bemachtigen. AS Roma bedankt de verdediger voor de bewezen diensten en wenst hem veel succes bij zijn nieuwe club.

In de Italiaanse media werd Manolas al langer in verband gebracht met een transfer binnen de Italiaanse grenzen. Er werd ook gesproken dat er een ruildeal plaats zou vinden tussen AS Roma en Napoli, waarbij middenvelder Amadou Diawara van Napels naar Rome zou gaan. Die overgang is door Roma niet bevestigd en zal vermoedelijk rond gaan komen op het moment dat Diawara met Guinee is uitgeschakeld op de Afrika Cup.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen