Molenaar blij met goedgevulde selectie Almere in promotiejacht

30 juni 2019, 19:12

Robert Molenaar start maandagochtend met zijn nieuwe club Almere City aan de voorbereiding op het komende seizoen in de Eerste Divisie. Wat Molenaar betreft blijft de club daar niet lang, want de Flevolanders hebben volgens de nieuwe oefenmeester de ambitie om te promoveren.

"Het doel is om het beter te doen dan vorig seizoen en dat zit je al heel dicht tegen promotie aan", zegt Molenaar tegen Omroep Flevoland. "Wij willen binnen twee jaar de stap maken", doelt hij op de promotie naar de Eredivisie dat na mislukte pogingen in de play-offs nu wel moet gaan lukken. Komend seizoen promoveren de twee hoogste team rechtstreeks naar de Eredivisie.

Lees ookAlmere City FC stelt Molenaar aan als nieuwe hoofdtrainer

Waar veel clubs nog versterkingen hopen vast te leggen in de komende weken en daardoor met kleine groepen aan de eerste training beginnen, is dat in Almere niet het geval en dat stemt Molenaar tevreden. "De selectie is nagenoeg compleet en dat zie je bijna nergens." Almere opent het seizoen vrijdag 9 augustus uitgerekend tegen Roda JC, de club waar Molenaar afgelopen seizoen werd ontslagen. "Het lijkt bijna wel karma", zegt de trainer met een voorzichtige glimlach. "Ik ben niet zo rancuneus, maar wil wel graag winnen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen