Heracles Almelo speelt gelijk in oefenduel met Deense subtopper

30 juni 2019, 17:16

Heracles Almelo heeft de tweede oefenwedstrijd van het seizoen afgesloten met een gelijkspel. Nadat de ploeg uit Almelo gisteren nog met 0-6 won van de Almelose selectie bleef het dit keer steken op 1-1 tegen het Deense FC Nordsjælland.

Trainer Frank Wormuth stuurde een flink aantal bekende namen het veld in tijdens de eerste helft. Er stonden twee nieuwe spelers aan de aftrap in de personen van Orestis Kiomourtzoglou en Teun Bijleveld. Beide ploegen kregen voor de pauze een goede kans op de voorsprong, maar verzilverden deze niet. Bij Heracles stuitte aanvaller Kristoffer Peterson op aangeven van Mohammed Osman op de doelman en aan de andere kant wist Heracles-keeper Janis Blaswich een inzet van de Denen te keren.

In de tweede helft maakte onder meer nieuwe aanwinst Navajo Bakboord zijn opwachting in het elftal. Hij zag zeven minuten na rust collega Niels Leemhuis op de lat schieten na een snelle aanval. Tien minuten daarna kreeg het publiek in Bornerbroek in een heel kort tijdsbestek twee doelpunten te zien. Godsway Donyoh opende na iets meer dan een uur de score voor Nordsjælland, maar de nummer zes van Denemarken zag Heracles heel snel weer langszij komen. Dit keer was Leemhuis wel trefzeker na opnieuw een vlot lopende aanval. Dit betekende tevens de eindstand.

Opstelling Heracles Almelo, eerste helft: Blaswich, Breukers, Sama, Van den Buijs, Hardeveld; Osman, Kiomourtzoglou, Bijleveld; Van der Water, Konings, Peterson.

Opstelling Heracles Almelo, tweede helft: Brouwer, Bakboord, Rossmann, Knoester, Czyborra; Leemhuis, Osman, Van Nieff; Drost, Konings, Dos Santos

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen