Bijlow over Ajax en PSV: "Ik ben niet bang voor die clubs"

30 juni 2019, 14:53

Feyenoord viste vorig seizoen achter het net door de sterke prestaties van Ajax en PSV en hoopt komend seizoen wel serieus mee te doen om de bovenste plaatsen. Keeper Justin Bijlow heeft er vertrouwen in en wil niet te ver vooruit kijken.

Hij beseft dat het moeilijk gaat worden voor Feyenoord om de titel te winnen. "We hebben twee grote concurrenten met Ajax en PSV", zegt hij tegen VTBL. "Wij moeten het stap voor stap bekijken en dan zien we wel waar we aan het einde van de rit staan. Ik ben niet bang voor die clubs. Je moet sowieso niet teveel naar anderen kijken, want je moet het zelf doen."

Bijlow is terug van blessureleed en weet dat het vorig jaar tegenviel wat Feyenoord liet zien. "Het seizoen was wisselvallig. Ook bij mij ging het met pieken en dalen, maar ik heb er veel van geleerd. Dit seizoen moet ik laten zien dat ik me ontwikkeld heb." Bijlow moet concurreren met Kenneth Vermeer en Nick Marsman. "Ik denk dat alle keepers op nul beginnen en iedereen zich moet laten zien. Dan gaan we wel kijken wie er eerste keeper wordt, maar ik ben natuurlijk niet tevreden als ik tweede keeper wordt."

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen