Schuurs: "De Ligt misschien wel beste verdediger ter wereld"

30 juni 2019, 10:45

Dat Perr Schuurs een moeilijk eerste jaar heeft gekend bij Ajax, vindt de verdediger niet vreemd. De van Fortuna Sittard overgekomen verdediger wist dat het moeilijk zou worden door de hevige concurrentie. Hij is met name onder de indruk van Matthijs de Ligt.

Schuurs moest het afleggen tegen De Ligt en Daley Blind en speelde daardoor zijn duels bij Jong Ajax. "In mijn ogen is Matthijs misschien wel de beste verdediger op de wereld", zegt de verdediger tegen VTBL. "Ik kijk naar hem op en kijk goed naar hoe hij alles doet. Daar probeer ik van te leren. Ik moet een stuk meedogenlozer worden, daar kan ik stappen in maken."

Nu De Ligt op het punt staat om te vertrekken, komen er mogelijk kansen voor Schuurs. Hij is benieuwd. "Dat moeten we zien. Ik werk daar wel voor tijdens deze voorbereiding. Dat is wel het doel dat ik wil bereiken. Ik kijk vooral naar mezelf. Ik moet de trainer laten zien dat ik in de basis wil starten. Hoe ik op deze week terugkijk? Met een goed gevoel. De voorbereiding is natuurlijk vooral om fit te worden en ik denk dat ik na deze week wel tevreden mag zijn."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen