Ruime oefenzeges voor Heerenveen en VVV, Willem II bescheiden

29 juni 2019, 21:39

sc Heerenveen heeft zaterdag in de tweede oefenwedstrijd van de campagne voor het nieuwe seizoen flink uitgehaald. Buitenpost, dat in de hoofdklasse speelt, kreeg een 1-14 nederlaag aangesmeerd.

Buitenpost - Heerenveen 1-14

Michel Vlap is in beeld bij Anderlecht, maar liet zich vanavond nog in Buitenpost zien. Hij tekende voor drie doelpunten. Ook Jens Odgaard, Nemanja Mihajlovic en Jan Ras scoorden voor de pauze. Jizz Hornkamp (2), Emil Frederiksen (2), Weening, Jordy Bruijn (2) Ben Rienstra en Ibrahim Dresevic waren doeltreffend.

SHH - VVV 2-15

Net als sc Heerenveen heeft ook VVV-Venlo zaterdag ruim gewonnen. Het kreeg wel twee tegengoals tegen SHH, maar scoorde zelf ook vijftien keer. Grote uitblinkers waren Elia Soriano en Richard Neudecker, die respectievelijk vijf en vier keer scoorden. Ook Tino Susic (2), Evert Linthorst en Peter van Ooijen scoorden.

Diessense Selectie - Willem II 0-4

In tegenstelling tot Heerenveen en VVV deed Willem II het een stuk rustiger aan. Het won door goals van Daniel Crowley, Mats Köhlert (2) en Che Nunnely met 0-4 van de Diessense Selectie.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen