FC Utrecht maakt er zeventien, ook zeges Twente en PEC

29 juni 2019, 19:07

De tweede oefenwedstrijd van John van den Brom als trainer van FC Utrecht is achter de rug. De Domstedelingen trapten zaterdag het nieuwe seizoen af met een Utrechts onderonsje tegen Elinkwijk. Het eindigde in een ruime 0-17 overwinning.

Elinkwijk - FC Utrecht 0-17

Al na zeven minuten kwam FC Utrecht op voorsprong in de oefenwedstrijd. Patrick Joosten haalde de trekker over. Ook Lukas Görtler, Justin Lonwijk (3), Simon Gustafson, Steven Lehaire en Cyriel Dessers scoorden voor rust, waardoor het bij de pauze al 0-8 stand. Na de doelwissel liep de score nog hoger op. Urby Emanuelson, Mitchell van Rooijen (4), Rayan El Azrak (2), Sander van de Streek (2) kwamen tot scoren.

Regioteam Tubbergen - FC Twente 0-3

Waar Utrecht dus flink uithaalde, deed het FC Twente het rustiger aan. Het Regioteam Tubbergen slaagde er in om het Twente zo lastig te maken dat het slechts 0-3 werd. Javier Espinosa, Ryan Trotman en Ramiz Zerrouki troffen doel.

AZ - FC Oleksandria 0-3

AZ beleefde zaterdag een vervelende middag tegen FC Oleksandria uit Oekraïne. De Alkmaarders hadden het zwaar en gingen met 0-3 ten onder. De eerste tegengoal vielen in de eerste helft, de andere twee in de tweede helft.

FC Dalfsen - PEC Zwolle 0-11

Met nieuwe keeper Xavier Mous onder de lat won PEC Zwolle zaterdag makkelijk van FC Dalfsen. Lennart Thy (2), Stanley Elbers, Pelle Clement en Clint Leemans troffen doel voor de pauze. Na rust deden Mike van Duinen (2), Stefan de Bert, Jarno Westerman (3) ook van zich spreken door te scoren.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen