Van de Donk blij: "Ik heb een grote wil om te winnen"

29 juni 2019, 18:14

Het is de Oranjevrouwen gelukt om de halve finales van het WK te halen. Dat gebeurde zaterdag door met 0-2 te winnen van Italië. Daniëlle van de Donk is blij met de dubbelslag die er geslagen is.

"Ik heb een grote wil om te winnen. Ik wilde vooral naar de Spelen. Ik word 28 jaar. Als ik het nog een keer kon bereiken, was het nu. Gelukkig is dat gebeurd", zegt ze tegen de NOS. Na de pauze kwam de middenveldster beter voor de dag. "Ik ben hartstikke blij dat ik zou uit de rust kon komen en belangrijk was voor het team. Jammer dat dit in de eerste helft niet lukte."

In het eerste bedrijf kwam Van de Donk nauwelijks aan de bal. "Ik vond dat we veel over rechts bleven gaan. Dat brak ons een beetje op. Voorzetten kwamen ook niet aan. Zonde. Dat hadden we meer mogen afwisselen. In de tweede helft hebben we dat meer kunnen doen." In de tweede helft had Oranje echt de overhand. "Ik vond dat wij fitter waren. We moesten doordrukken. We hebben dit gedaan met het hele team. Italië viel weg in het fysieke, daardoor kregen wij ruimte."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen