FC Groningen, ADO en Heracles Almelo scoren er lustig op los

29 juni 2019, 16:37

FC Groningen, ADO Den Haag en Heracles Almelo hebben eenvoudige zeges geboekt in hun oefenwedstrijden tegen amateurploegen. Groningen haalde de dubbele cijfers, ADO maakte er acht en Heracles liet zes doelpunten noteren.

DVC Appingedam - FC Groningen 0-10

Groningen bereikte op bezoek bij vierde klasser DVC Appingedam wederom de dubbele cijfers. Na de 0-15 van vrijdag tegen VV Sellingen werd het een dag later 0-10. Thijs Dallinga viel op met zijn hattrick voor rust. Voor de spits staat de doelpuntenteller in de voorbereiding al op zeven. Na een 0-4 ruststand prikte Groningen er in de tweede helft nog zes bij. Net als Dallinga maakte Romano Postema ook een hattrick. De andere treffers van Groningen kwamen op naam van Ajdin Hrustic, Joël van Kaam, Ramon Pascal Lundqvist en Kaj Sierhuis.

SV Honselerdijk - ADO Den Haag 1-8

ADO Den Haag speelde vanmiddag zijn eerste oefenwedstrijd van de voorbereiding. Tegen Honselerdijk viel na zeven minuten het eerste doelpunt van het nieuwe seizoen. Die kwam op naam van Tomas Necid. De Tsjech nam ook de tweede Haagse treffer voor zijn rekening. De middag was extra leuk voor Milan van Ewijk. De verdediger maakte zijn eerste doelpunt voor ADO nadat hij vorig seizoen nog voor Excelsior Maassluis speelde. Van Ewijk scoorde de 0-3 en was dat ook nog eens de mooiste goal van de middag. Nog voor rust maakte Necid een hattrick en pikten ook Erik Falkenburg en Nasser El Khayati hun doelpunt mee. In de tweede helft deed Alfons Groenendijk een beroep op een compleet nieuw elftal, dat een stuk minder makkelijk scoorde. Na doelpunten van Yahya Boussakou en Delano Ladan stokte het voor ADO op acht treffers. Tussendoor maakte Honselerdijk nog een eretreffer.

Almelose selectie - Heracles Almelo 0-6

Heracles Almelo trad zonder Adrian Dalmau en Alexander Merkel aan tegen de Almelose selectie. Omdat Dalmau er niet bij was, stond Joey Koning in de spits. Hij scoorde twee keer voor rust. Tussendoor kwam Mo Osman op het scorebord. In de twee helft maakte Heracles er nog eens drie: Jesper Drost, Kristoffer Peters en Silvester van der Water.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen