VVV-Venlo haalt zesde aanwinst op huurbasis weg bij Watford

29 juni 2019, 14:28

VVV-Venlo doet zaken met Watford. De Limburgers huren aanvaller Jerome Sinclair van de Premier League-club. Oorspronkelijk komt hij uit de jeugdopleiding van West Bromwich Albion, waarna vijf seizoenen in de academie van Liverpool volgden. Sinds 2016 staat Sinclair op de loonlijst van Watford.

Sinclair speelde ook al wedstrijden in het eerste van Liverpool (5) en Watford (12). De voorbije seizoenen verhuurde Watford de Engelsman aan Birmingham City, Sunderland en afgelopen seizoen aan Oxford United. Venlo wordt zijn eerste buitenlandse bestemming. "Jerome is een prima aanvulling voor onze selectie. Hij is een allround aanvaller die voor ons een belangrijke speler kan worden", zegt manager voetbal Stan Valckx op het clubkanaal van VVV.

De 22-jarige jeugdinternational is voor de Venlonaren al de zesde aanwinst voor het nieuwe seizoen. Eerder kwamen Thorsten Kirschbaum (Bayer Leverkusen), Richard Neudecker (St. Pauli), Steffen Schäfer (FC Magdeburg), Samuel Scheimann (Beitar Jeruzalem) en Elia Soriano (Korona Kielce) al naar VVV.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen