Oud-topschaatser Wennemars performance coach bij Zwolle

28 juni 2019, 16:42

PEC Zwolle heeft Erben Wennemars vastgelegd als performance coach. De oud-topschaatser gaat per direct en op parttimebasis aan de slag bij de Overijsselse club. Wennemars gaat ondersteuning bieden binnen technische kaders zoals fysieke ontwikkeling, voeding en medisch. PEC Zwolle wil hiermee het topsportklimaat bij de club versterken.

"Met de aanstelling van Erben halen we een ervaringsdeskundige in huis", zegt Mike Willems, technisch manager van PEC Zwolle, op de clubwebsite. "Als schaatser in de absolute wereldtop heeft Erben al die jaren het uiterste van zichzelf gevraagd. Nu vragen wij hem die kennis en drive over te brengen op onze spelers, staf en organisatie. Met de aanstelling van Erben zetten we dan ook een volgende stap in de ontwikkeling van de club."

Wennemars vult aan: "Iedereen die mij een beetje kent, weet dat ik PEC Zwolle liefheb. Het is mijn club en het doet me dan ook oprecht heel goed komend seizoen een steentje te kunnen bijdragen aan de prestaties en ontwikkeling van spelers en staf."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen