Grote kledingdiefstal bij PSV, drie mannen aangehouden

28 juni 2019, 15:51

De politie heeft donderdag in Winterswijk drie mannen aangehouden in verband met de omvangrijke kledingdiefstal bij PSV. In de ochtend van woensdag 19 juni werd op De Herdgang, het trainingscomplex van de Eindhovense club, voor ongeveer 200.000 euro aan kleding gestolen. Het ging om onder meer nieuwe clubshirts, trainingspakken en hoodies.

Een onbekende man nam na de diefstal contact op met de fanshop van PSV, met de mededeling dat hij als tussenpersoon voor enkele duizenden euro's ervoor kon zorgen dat de kleding weer bij de voetbalclub terecht zou komen. Voor de overdracht werd een afspraak gemaakt in een loods in Winterswijk. Daar meldden zich donderdag drie mannen. "Ze dachten te maken te hebben met medewerkers van PSV, maar in werkelijkheid hadden ze afgesproken met twee agenten in burger. Tijdens de ontmoeting in de loods werd het gebouw omsingeld door agenten. Onze verdachten zaten in de val", vertelt de recherche aan Omroep Brabant.

De drie mannen, van 40, 41 en 67 jaar uit Maastricht, Rijswijk en Den Haag, zijn aangehouden op verdenking van heling. Het drietal had de gestolen PSV-kleding bij zich en zit momenteel nog vast. De recherche sluit niet uit dat er nog meer aanhoudingen verricht zullen worden.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen