Bijzonder VAR-moment bij De Boer: penalty gegeven na affluiten

28 juni 2019, 09:05   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Frank de Boer werd getuige van een zeldzaam VAR-moment. Scheidsrechter Alan Kelly had al afgefloten voor Toronto - Atlanta United (3-2), maar gaf daarna door ingrijpen van de videoscheidsrechter nog een penalty aan Atlanta. Echter miste Gonzalo Martinez de penalty en bleef De Boer met lege handen achter.

"Ik zag direct wel dat de spelers appelleerden voor hands. Dan weet je dat er een VAR-moment kan komen", blikt De Boer terug met FOX Sports. "Orlando Trustfull (assistent, red.) liep al naar de catacomben. Hij hoorde de scheidsrechter affluiten. Maar de scheids ging kijken en gaf nog een penalty."

Dat Martinez de strafschop over het doel schoot, was dan wel een domper voor De Boer en consorten. Het betekende voor Atlanta de eerste nederlaag sinds mei. "Iedereen kan van iedereen winnen. Wanneer je denkt dat een ploeg een van de sterkste is, verliezen ze weer drie keer achter elkaar. Dat komt ook door het reizen en verschillende ondergronden. We spelen hier altijd onder verschillende omstandigheden. Soms is het ook bloed heet of super koud."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen