'Sevilla wil ook Ziyech, PSV gunt De Jong zijn transfer'

28 juni 2019, 11:31

Naast Luuk de Jong staat ook Hakim Ziyech in belangstelling van Sevilla. Volgens De Telegraaf hebben de Andalusiërs zelfs de beste papieren om de Ajacied over te nemen. Dat heeft het ook voor De Jong. Sevilla deed hem al een aanbieding en meldde zich ook bij PSV, dat zijn spits een mooie transfer naar La Liga gunt.

Ziyech

Ziyech is het belangrijkste transferdoelwit voor de Spanjaarden. De Marokkaan moet minimaal dertig miljoen euro kosten en dat is voor Sevilla geen probleem, schrijft De Telegraaf. Ook wil de club voldoen aan de persoonlijke eisen. Ziyech zelf wil wachten tot na de Afrika Cup, voordat hij een officieel besluit neemt. Voor hem moet het totaalplaatje kloppen.

De Jong

Weinig staat de transfer van De Jong naar Sevilla meer in de weg. De Spaanse nummer zes van afgelopen seizoen lijkt volgens het ED bereid te vraagprijs te betalen. Waarschijnlijk vraagt PSV een transfersom van tussen de twaalf en vijftien miljoen euro. De Jong heeft ook de mogelijkheid om zijn contract bij PSV te verlengen tot 2022, maar het dagblad denkt dat hij de voorkeur geeft aan Sevilla.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen