Sneijder hoopt op Real-transfer Van de Beek: "Echt prachtig"

27 juni 2019, 23:59

Als het aan Wesley Sneijder ligt, dan maakt Donny van de Beek deze zomer een droomtransfer naar Real Madrid. De 35-jarige oud-speler volgt de verrichtingen van de middenvelder van Ajax op de voet en gunt hem de overstap naar de Spaanse topclub.

De 22-jarige Van de Beek wordt nadrukkelijk in verband gebracht met de stap naar Real. "Ik vind dit echt prachtig voor Donny. Hij verdient het", zegt de recordinternational tegen De Telegraaf. "Don heeft het van alle talenten het moeilijkste van allemaal gehad. Matthijs de Ligt en Frenkie de Jong waren vanaf het begin onomstreden bij Ajax, maar Van de Beek speelde aanvankelijk niet in de basis of werd gewisseld. Als je dan zó veel karakter toont en je zo'n geweldige tweede seizoenshelft speelt dat Real Madrid je wil hebben, dan ben je een echte. Inmiddels heeft hij in 74 Eredivisie-duels op rij minuten gemaakt. Ik zou zijn transfer naar Real knapper vinden dan alle andere deals die ook geweldig zijn, hoor. Begrijp me niet verkeerd. Maar je snapt wat ik bedoel."

Sneijder sprak Van de Beek nog tijdens zijn vakantie op Ibiza. Sneijder benadrukte toen hoe mooi het is om bij Real te spelen. Sneijder deed dat tussen 2008 en 2010. "Daar hebben we ook veel over Real Madrid gesproken. De mooiste club ter wereld. Punt. Alleen al als je naar de historie kijkt. En niks ten nadele van Ajax, want daar is het prima geregeld, maar bij Real Madrid is het pérfect. Wanneer je het trainingscomplex op rijdt, waan je je in een sprookje."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen