Aanvaller Serrarens zinspeelt op transfer naar buitenland

27 juni 2019, 19:39

Fabian Serrarens heeft zijn zinnen gezet op een overstap naar het buitenland. De aanvaller beschikt over een aflopend contract bij De Graafschap, maar de club wil langer met hem door. Als het aan de spits ligt, vertrekt hij echter.

Dat zegt zijn zaakwaarnemer Zabih Etemadi tegen De Gelderlander. "Als er een concreet voorstel komt, gaan we bekijken of alles daadwerkelijk is zoals het wordt geschetst", zegt Etemadi. De agent verwacht dat het nog even kan duren voordat er een eventuele transfer rondkomt. "In sommige landen komt de transfermarkt iets later op gang."

Serrerans, die afgelopen seizoen zeven keer scoorde in de Eredivisie, gaat door zijn vertrekwens voorlopig niet op de interesse van De Graafschap. "Maar De Graafschap is ook nog een optie", verzekert zijn zaakwaarnemer. Peter Hofstede, technisch manager van De Graafschap, zegt dat de gesprekken nu stilliggen. "Het is zijn goed recht om verder te kijken", reageert hij. "Maar dat geldt andersom ook. Als wij de kans krijgen een andere speler te contracteren, laten we dat niet na. Wij houden alle opties open."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen