Barcelona staat niet te springen om rentree Neymar

27 juni 2019, 18:36   Bijgewerkt: 27 juni 2019, 20:56

Er gaan geruchten dat Neymar graag terug wil komen naar FC Barcelona, maar de club staat daar niet om te springen. Neymar verruilde de Spaanse grootmacht in 2017 voor Paris Saint-Germain, een transfer die Barcelona 222 miljoen euro opleverde. Dat hij destijds voor een vertrek opteerde, is mede de reden dat de Catalanen hem nu niet direct willen terughalen.

Dat geeft vice-president Jordi Cardoner aan tegenover Marca. "Het klopt dat Neymar wil terugkeren bij Barcelona", zegt Cardoner tegen de Spaanse krant. "Ik vind echter niet dat Barcelona zich druk moet maken om hem terug te krijgen. Over zijn vertrek in 2017 ben ik niet positief, er zijn veel zaken waar ik me aan gestoord heb. Hij wil voor Barcelona spelen, maar dat willen veel andere spelers ook."

"Ik vind het ook niet vreemd dat Neymar terug wil komen", vervolgt Cardoner zijn verhaal. "Het komt ook vaak voor dat oud-spelers weer terug willen komen, zoals Cesc Fabregas en Gerard Piqué. Neymar is een geweldige speler, maar de manier waarop hij in 2017 is vertrokken weegt voor ons ook mee."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen