NAC Breda haalt met Riera opnieuw Spaanse verdediger binnen

27 juni 2019, 10:41

NAC Breda heeft zich voor komend seizoen versterkt met Rogier Riera. De 24-jarige Spanjaard komt transfervrij over van Villarreal B en tekent voor twee jaar bij de degradant. Hij heeft getekend en daar tegenover staat het naderende vertrek van onder andere Menno Koch.

"Met Roger halen we opnieuw (na Nacho Monsalve, red.) een Spaanse centrale verdediger in huis", laat technisch directeur Tom van den Abbeele weten. "Dat is natuurlijk niet helemaal toevallig, ik houd namelijk van de Spaanse over-mijn-lijk-mentaliteit die in mijn ogen goed past bij hetgeen wij verwachten hier in Breda. Statistieken zeggen mij nooit zoveel, maar het feit dat hij het afgelopen seizoen negen gele kaarten gepresenteerd kreeg, verraadt wel het een en ander over zijn speelwijze. Roger gaat door muren heen."

Riera, die in de jeugd nog voor FC Barcelona speelde en later uitkwam voor onder andere Nottingham Forest en Celta de Vigo, kijkt ook uit naar zijn komst bij NAC Breda. "Iedere Spaanse voetballiefhebber kent NAC Breda, een historische volksclub", aldus de verdediger. "De geschiedenis tussen de Bredanaars en Spanjaarden gaat ver terug, al ben ik hier nu natuurlijk om niet tegen, maar met ze te vechten." 

Eerder presenteerde NAC Breda al onder andere Nick Olij, Robin Schouten, Finn Stokkers en Andrija Filipovic. Daartegenover staat ook het vertrek van een kleine twintig voetballers.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen