Becker ruilt ADO Den Haag in voor Union Berlin

27 juni 2019, 12:24

ADO Den Haag verliest Sheraldo Becker aan Union Berlin. De 24-jarige rechtsbuiten heeft een tweejarig contract getekend bij de Bundesliga-promovendus. "Het is voor mij een grote stap om naar Duitsland te verhuizen", reageert Becker.

Becker komt uit de jeugdopleiding en speelde daarna voor PEC en sinds 2016 voor ADO. Afgelopen seizoen was de Amsterdammer zeven keer trefzeker voor de Residentieclub en bereidde hij tien doelpunten voor. "Union Berlin wordt mijn eerste club in het buitenland", zegt de aanvaller op het clubkanaal. "Het is nu belangrijk om mijn plek te vinden in het team en mijn bijdrage te leveren aan het eerste Bundesliga van deze club."

Union Berlin promoveerde afgelopen seizoen in de play-offs ten koste van VfB Stuttgart voor het eerst naar het hoogste niveau. "Met Sheraldo halen we een goed opgeleide speler, die veel ervaring heeft op een hoog niveau. Hij heeft een goed seizoen in de Eredivisie achter de rug", zegt Oliver Ruhnert, technisch directeur van Union. "Ik ben ervan overtuigd dat hij zijn kwaliteiten ook in de Bundesliga laat zien."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen