Atlético Madrid biedt 126 miljoen euro op toptalent João Félix

Atlético Madrid biedt 126 miljoen euro op toptalent João Félix

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Speel bewust 18+, hands24x7.nl.

26 juni 2019 – Hij is pas 19 jaar, maar João Félix Sequeira is hard op weg om één van de duurste voetballers ooit te worden. Benfica bevestigt woensdag dat Atlético Madrid een bod van 126 miljoen euro heeft gedaan op de Portugese aanvaller.

João Félix zou inmiddels in Madrid zijn om zijn overgang naar Atlético af te ronden. Mocht dat lukken, dan wordt hij de op twee na duurste voetballer ter wereld. Alleen voor Neymar (222 miljoen euro) en Kylian Mbappé (135 miljoen euro) werd ooit meer betaald dan de 126 miljoen euro die Atlético over heeft voor João Félix.

João Félix wordt in Portugal gezien als 'de nieuwe Cristiano Ronaldo'. De 19-jarige speler, die nog tot medio 2023 onder contract staat bij zijn huidige club, maakte afgelopen seizoen twintig doelpunten voor Benfica en gaf daarnaast elf assists. Daarmee leverde hij een grote bijdrage aan het heroveren van de landstitel.

Reacties

gerelateerd