Wachtend Den Bosch dient niet-sluitende begroting in

26 juni 2019, 23:39

FC Den Bosch heeft nog geen sluitende begroting kunnen inleveren bij de KNVB. Dit omdat er nog geen duidelijkheid is over de overname van de Brabantse club door Kakhi Jordania.

Jordania wil 99,9 procent van de aandelen van FC Den Bosch kopen, maar de licentiecommissie van de KNVB gaf geen groen licht voor de overname. FC Den Bosch ging tegen die uitspraak in beroep, maar men is nog in afwachting van de uitspraak van de beroepscommissie. Dat laatste gaat mogelijk nog een maand duren.

"De Beroepscommissie Betaald Voetbal heeft FC Den Bosch dinsdagmiddag laten weten dat de door hen geconsulteerde deskundigen ernaar streven over twee weken een definitief adviesrapport te kunnen overleggen. De beroepscommissie streeft er vervolgens naar om binnen twee weken na ontvangst van dit rapport te beslissen over het al dan niet toestaan van de overdracht van de aandelen van FC Den Bosch aan Kakhi Jordania", meldt FC Den Bosch op de clubwebsite.

"De streefdata zijn volgens de KNVB onder voorbehoud. Deze voortdurende onzekerheid maakt het voor FC Den Bosch op dit moment onmogelijk om een sluitende begroting voor 2019/2020 te overleggen. Omdat de licentiecommissie van de bond bovendien vasthoudt aan 1 juli als uiterste inleverdatum, is FC Den Bosch genoodzaakt de begroting zonder volledige dekking in te dienen", aldus FC Den Bosch.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen